26/05: Bir Mimarın / Bir Kitabın Yolculuğu / Mimarlığın Neye Muktedir Olduğunu Araştırmak / Dokuz Eylül Üniversitesi / Söyleşi ve İmza Günü

Henüz yeni bir mimarlık öğrencisiyken kafamda hep şu soru vardı: “Ben nasıl bir mimar olacağım?” Bu sorunun aslında bir seçim meselesi olmadığını; sorunun peşine düşüp kendimi ve yapabileceklerimi mimarlık içinde keşfetmeye başladığımda anladım.
2025 yılını bitirirken, meslek hayatımın ve mimarlık stüdyolarındaki 20. yılımda; başta mimarlık öğrencileri olmak üzere, mimarlık alanında çalışanlar ve mimarlığa ilgi duyanlarla bu alanda biriktirdiklerime kaynaklık eden bakış açılarını ve yaklaşımları bir kitapta paylaşmak istedim.
Bu kitap vesilesiyle mimarlar, akademisyenler ve mimarlık öğrencileriyle konuşmak ve tartışmak için de bir dizi buluşma programı içindeyiz.
Sunum, bu buluşmalardan biri olacak ve birbirini tamamlayan iki bölümden oluşacak: mimarın ve kitabının yolculuğu.
Merak eder, ilginizi çekerse 9. buluşmamız için
8 Mayıs 2026 Cuma günü saat 13.00’te Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi konferans salonunda buluşmak üzere sizleri bekleriz.
Ardından da kitabınızın içine bir şeyler yazmamı isterseniz de orada olacağım.
Buluşmak üzere…
Boğaçhan Dündaralp

